30-letnica Slovenije v znamenju domoljubja: policisti na lipicancih, iz vodnega topa voda iz Soče

Velika proslava v Ljubljani obarvana patriotsko. Robocopi s pendreki iz slovenskega hrasta in gojzarji iz Alpine, protestnike in provokatorje čakajo v ječi idrijski žlikrofi!

V Ljubljani potekajo še zadnje priprave na nocojšnjo državno proslavo ob 30. rojstnem dnevu naše države.

Kot se za jubilej spodobi, bo ozračje v glavnem mestu še posebej patriotsko obarvano, središče Ljubljane je tako že obdano s težko jekleno ograjo in bodečo žico, na katero so nataknjeni produkti tradicionalne domače obrti.

Za red na državni proslavi bodo skrbeli robocopi v družbi kurentov, ki bodo oboroženi s pendreki iz klenih slovenskih hrastov in solzivcem narejenim iz domačih zelišč in kemikalij iz slovenskih laboratorijev.

Prvič pa bo posebna enota slovenske policije za boj proti notranjim sovražnikom obuta v težke škornje domače izdelave – vratove protestnikov bo tako krasil napis Alpina!

Na komunajzerje, pedre, lezbike, čefurje in ostale sovražne elemente bo ob prazniku vseh Slovencev sedaj že tradicionalno pazil policijski vodni top, ki pa je tokrat domoljubno napolnjen z zdravilno vodo iz reke Soče, ki so jo policisti zajeli na odseku med tovarnama Salonita in Eternita.

Patriotizem pa se ne bo končal na ulicah Ljubljane, saj so danes praznično obarvane tudi slovenske ječe in zapori, kjer bodo protestnike, provokatorje in sovražnike Premiera pričakali slastni idrijski žlikrofi!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*