24ur.com prodaja maturantom droge, norakrava hoče kos pogače

Na 24ur.com maturantom svetujejo uporabo pametnih drog. Zavohali smo denar, zato se v drogeraški biznis podajamo tudi sami. Kako lahko nek idiotski kvazi novičarski portal otrokom in mladostnikom promovira farmacevtske preparate, za delovanje katerih ni nobenega dokaza? Nimamo pojma, vendar se denarja ne branimo.

Včeraj nas je na spletni strani 24ur.com presenetil članek, v katerem kvantni fizik in farmacevt fitnes trener Boban Paukovič mladim svetuje, katero vrsto nootropikov uporabiti za lažje učenje pred maturo.

Ker tako kot prim. dr. fitnesa Pauković ne vemo ne kaj so nootropiki ne kako delujejo, smo se za pomoč obrnili na spletni portal Science based medicine, kjer pravijo, da ni nobenih znanstvenih dokazov, da bi nootropiki delovali kot ‘pametna droga’, torej kot pomagalo za lažje učenje in večjo koncentracijo.

Za boljši rezultat na testih svetujejo dovolj spanca, izogibanje alkohola in telesno aktivnost. To je to – nobenih čudežnih tabletk, uči knjigu i šuti.

Pa vendar – kako lahko na hitro naredim maturo?

Če pa že potrebujete dodatno stimulacijo, so nam na spletnem portalu za zdravo življenje Balkanski bojevnik povedali nekaj skrivnosti za boljše dosežke.

”Kokain. Svetujemo predvsem kokain, saj deluje hitro in je preizkušen. Če pa morate učenje povleči globoko v noč, dodajte še majhno količino metamfetaminov,” nam je na kratko povedal predstavnik podjetja Balkanski bojevnik, saj ima dnevno omejeno število klicev.

Hvala Amerika, ker smo postali dežela idiotizma.

Direktor centra za zdravo življenje Balkanski bojevnik

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*