13. korpus koronavirusa zapustil vojašnico v Reki! Kacin: nikoli se ne bomo predali!

Po včerajšnjem čustvenem govoru predsednika Kučana se je Slovenija zbudila v vojno! Kacin: lahko vzamejo naša življenja, nikoli pa ne bodo vzeli naše SVOBOOOODEEEEE!

Vojna.

Še včeraj smo ob dvigu slovenske zastave na Trgu republike dihali kot eno z našim predsednikom Milanom Kučanom, danes pa je … nov dan.

Po podatkih kriznega štaba teritorialne obrambe je 13. tankovski korpus koronavirusa ob 6:30 zapustil vojašnico v Reki in se napotil proti meji s Slovenijo.

Krizni šef vladnega kriznega urada za komuniciranje v krizi Jelko Kacin je Slovence tako pred pol ure zbudil z govorom, ki bo šel v zgodovino: ”Agresorska jugo-korona armada je pred našim pragom! Četudi je ostala Evropa padla, se bomo borili do konca! Borili se bomo v Franciji, borili se bomo na morjih in oceanih, z naraščajočo samozavestjo in močjo se bomo borili v zraku, borili se bomo na plažah, ulicah in poljih – in NIKOLI se ne bomo predali!”

Slovenski premier Lojze Peterle je narod pozval k enotnosti, obenem pa je izrazil popolno zaupanje v svojo ministrsko ekipo – še posebej je izpostavil mladega levičarskega aktivista in obrambnega ministra Janeza Janšo, ki je narodu zagotovil: ”Teritorialna obramba je na mestu, Sloveniji ne bo nikoli več vladala banda starcev, ki so v politiki že celo življenje in kradejo kot srake! Smrt koronavirusu!”

Z vlade Slovence še naprošajo, da dosledno upoštevajo navodila državnih organov, da si umivajo roke, da se zaradi nevarnosti zračnih napadov ne zadržujejo v večjih skupinah, in da ostanejo v svojih hišah do marca 2022.

¡Hasta la victoria siempre!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*