12 idej za aktivno preživljanje vikenda!

Ekstremno lopatanje z Darsovimi Bosanci pri 50-ih stopinjah, odkrijte skrivnosti Bolgarije s pobiralci hmelja, za 12-ur skočite v skafander in postanite astronavt v vesoljskem centru DSO Hrastnik!

Po napornem delovnem tednu smo končno zakorakali v vikend, zato je turistična redakcija Norekrave pripravila 56 idej za aktivno preživljanje vikenda z družino!

Odkrijte Prekmurje, kot je nekoč bilo

Med Vučjo vasjo in Gančani leži znameniti Babičev mlin, ki se ga ob lepem vremenu vidi z delovišča avtoceste A5, kamor se lahko danes namenite vsi entuziasti nad lopatanjem v ekstremni vročini.

V družbi Darsovih lenih Bosancev boste odkrili Prekmurje, kot je bilo med 12. in 14. stoletjem, tisti najbolj ekstremni pa lahko domov odnesete še njihovo mesečno plačo in poizkusite priti z njo skozi naslednji teden, ne da bi sovrstniki vaše otroke zmerjali s čefurskimi lidliči!

Vam bo uspelo?

Skrivnostna Bolgarija

Bolgarija, skrivnostni dragulj Evrope, ki ga še ni umazal množični turizem.

Veličastni Kamniti gozdovi, misteriozna Hudičeva jama in prelepe peščene plaže bolgarske črnomorske obale – bolgarski človeški viri, ki pri nas obirajo hmelj, vam o naštetih znamenitostih Bolgarije najbrž ne bodo vedeli povedati prav veliko, lahko pa jih vprašate, kako izgleda življenje v razpadajočih blokih Sofije, ali je fino, če moraš za preživetje potovati ne drugo stran Evrope, kjer si na družbeni lestvici nižje od psa itd.

POZOR! Prekomerno obiranje hmelja lahko privede do bolečin v rokah, zato delo prepustite Bolgarom.

Želite postati astronavt?

Tri, dve, ena – izstrelitev!

Na korona oddelek v domu starejših občanov Hrastnik!

Ste narejeni iz pravega testa, da postanete astronavti? Ali lahko po pet ur skupaj ne hodite na WC in ne pijete vode? Ste lahko v vesoljski ladji po 12 ur na dan?

Pridite v Hrastnik in preverite!

Skočili boste v čisto pravi skafander, si nadeli vesoljsko masko in rokavice ter se podali na 12-urno potovanje proti planetu Ajinevols v galaksiji SDS-72B, kjer boste uboge državljane varovali pred nesposobni in skorumpiranimi oblastniki.

Atrakcija je namenjena predvsem otrokom, ki imajo še čas, da zapustijo to vukojebino.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*