100 dni vlade: v Ljubljani množičen shod v zahvalo Premieru!

Prvih 100: turistični boni, vojaška parada in že dolgo potrebna posodobitev seznama prepovedane literature! Mugabe, Gadafi, Nixon in številni drugi državniki čestitali Premieru!

Včeraj se je v Ljubljani zbralo na deset tisoče domoljubov, ki so se z množičnim sprehodom po glavnem mestu zahvalili Premieru, ker je našo državo popeljal v 60. leta 20. stoletja, nekam med Zimbabve in Karibe, kjer na modrem nebu sije rumeno sonce, banane in bučke pa rastejo za vsakim vogalom.

Premiera in Stranko so prišli podpreti delavci in kmetje, čistilke in profesorji, otroci in njihovi stari starši, s čimer je Premier po priljubljenosti tudi uradno prehitel avstrijsko cesarico Marijo Terezijo.

Eden od proletarcev je z ljubeznijo do Očeta naroda v očeh povedal: ”Imam otroke, tukaj sem zaradi njih! Naj bo na videu zabeleženo, da njihov fotr ni sedel doma na kavču, ko je ta pizdun grosupe …”

Khm, nadaljujemo s pregledom številnih dosežkov vlade.

V prvih stotih dneh vladanja nad narodom je vlada postorila mnogo: namesto z valuto lahko plačujemo s posebnimi boni, prav v teh dneh smo imeli po dolgih letih zopet vojaško parado, s slikami Premiera smo okrasili šole, vrtce in državne urade, končno pa je bil posodobljen tudi indeks prepovedane literature, ki je bil zapostavljen že od časov protireformacije.

Premier je za obletnico prejel čestitke številnih državnikov in estradnikov: čestitali so mu Elizabeth Taylor, Jaser Arafat, Erich Honecker, Henry Kissinger, Robert Mugabe in številni drugi.

V nasprotju z uredniško politiko Norekrave, ki nam narekuje politično nepristranskost, pa tudi mi želimo Premieru, naj nam vlada še naslednjih 100 let!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*