1. nepremičninska liga: Hojs s 86 evri na m2 odličen tretji!

V kategoriji parcel na vrhu lestvice še vedno kraljuje Damijan Janković z epskim rezultatom 6 mark/m2. Hojs: ”Treniramo dobro, že letos si obetam rezultat pod 50 evri na kvadrat!”

V 12. krogu prve nepremičninske lige smo bili priče odlični predstavi Aleša Hojsa iz KK (korupcijski klub) SDS.

Kvadratni meter parcele s pogledom na morje je dobil za 86 evrov, kar ga na nepremičninski lestvici uvršča na odlično tretje mesto!

Sinočnja tekma je bila napeta do zadnje četrtine – menjali so se kovčki in odpirale kuverte, na koncu pa je Hojs posel zaključil z odebeljeno Gorenjko z lešniki, ki je njegov ruski nasprotnik ni mogel odkloniti.

Hojs je po dvoboju povedal: ”Z rezultatom sem seveda zelo zadovoljen. Lahko bi šlo še nižje, samo potem bi moral Rusu zrihtati gradbeno dovoljenje za masažni salon na Blejskem otoku. Nič, delamo naprej v istem tempu, upam da se bom že letos spustil pod magično mejo 50 evrov za meter zemljišča.”

Vrh lestvice je nespremenjen: rekord Damijana Jankovića iz KK MOL, ki je za zazidljivo zemljišče v Ljubljani odštel 6 mark na kvadratni meter, ostaja nedotaknjen.

Hojsov rezultat pa ni ogrozil niti njegovega klubskega kolega Ivana Janše, ki je varno na drugem mestu – zemljišče v Trenti je kupil za manj kot evro, prodal pa ga je za 8,5 evra na kvadrat.

Nepremičninarji imajo ta teden prost, mi pa bomo spremljali 1. korona ligo, kjer je legendarni Zdravko Počivalšek napovedal izboljšanje rekordne cene za kupljeno masko.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*